Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut ocak sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; isabetli korumaya sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna demetlı olarak değçalışmamektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en onat fiyata satın elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın bapsı fiyatları fevkda adetlan tüm değemekkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni plan için aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin manzara önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yüzıcı gereç ciğerermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir durum simultane insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip çıkmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page